930×122 CAPRA 5

Arges

PROGNOZA_METEO

IARNA, FINAL CU VREME CALDĂ ȘI PLOI – CITEȘTE PROGNOZA!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (16 februarie-1 martie), ultimele săptămâni din această iarnă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că vremea în primele zile ale intervalului va fi rece. Media temperaturilor maxime diurne se va situa între 0 și 4 grade Celsius, iar minimele nocturne vor fi între minus 9 și minus 6 grade.

De vineri, 20 februarie, însă, vremea se va încălzi semnificativ, cu temperaturi peste obișnuitul perioadei, potrivit ANM. Maximele din timpul zilei vor ajunge până la 11 grade Celsius, în timp ce minimele nocturne vor fi în jur de 0 grade. Ușoare variații de temperatură se vor înregistra către data de 1 martie.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

ANM mai estimează că în prima săptămână a intervalului izolat și trecător se vor semnala burnițe sau fulguieli. După 25 februarie va crește probabilitatea de apariție a ploilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3