EcoMoto 930×122

nou

IMPORTANT! PROFESIONAL NEW CONSULT ȘI-A MUTAT SEDIUL

Profesional New Consult anunţă toţi partenerii, colaboratorii şi participanţii la cursuri că din 5 ianuarie 2015 biroul firmei va funcționa pe strada Ana Ipătescu, nr. 3, etaj 3, în Pitești, lângă Guinness Pub.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cei interesaţi de ridicarea în perioada următoare a diplomelor de absolvire, precum şi cei care doresc să se înscrie la noile sesiuni de cursuri ale societăţii, sesiuni care vor începe în ianuarie 2015, pot găsi firma Profesional New Consult tot la adresa menţionată mai sus (Ana Ipătescu, nr.3, etaj 3, vizavi de Pub Pavonne). Este locul în care Profesional New Consult a ales să le ofere cursanților săi un spațiu mai mare de primire și o sală de curs mult mai încăpătoare, cu toate dotările necesare: proiector, flipchart, tablă magnetică, etc.

Pe mai departe, ca și până acum, Profesional New Consult vă stă la dispoziţie la numerele de telefon 0784.045.025 (Anca Grigorescu) și 0784.333.777 (Flori Ţucu).

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

De asemenea, Profesional New Consult anunţă că în luna ianuarie va demara în Pitești următoarele cursuri:

-curs Inspector SSM-sănătate şi securitate ȋn muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

-curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

-curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

-curs Operator CNC-maşini comandă numerică (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica)

-curs Limba Germană (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-limbi-straine/curs-comunicare-germana)

-curs Machiaj Make-Up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

-curs Masaj, Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

-curs Stilist Unghii-unghii tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

-curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor).

Site: www.profesionalnewconsult.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90