EcoMoto 930×122

defilare

ÎMPUȘCĂTURI ÎN PITEȘTI! JANDARMII, EXERCIȚIU EXPLOZIV (FOTO-VIDEO)

Jandarmii argeșeni au făcut astăzi spectacol în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Spectatorii au avut parte de un show de excepție, pregătit special cu ocazia împlinirii, pe 3 aprilie 2016, a 166 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Programul a inclus și un exercițiu de forță: simularea unei acțiuni a detaşamentului mobil de intervenţie pentru prinderea unor răufăcători. Momentul a fost exploziv. La propriu! Jandarmii au folosit armele din dotare, încărcate, desigur, cu gloanțe oarbe. Zgomotul împușcăturilor a creat o atmosferă interesantă pentru piteștenii neobișnuiți cu așa ceva.

De asemenea, publicul a asistat la exerciţii de disciplinare şi de intervenţie prezentate de jandarmii-conductori şi de câinii lor de serviciu.

Nu a lipsit muzica de fanfară.

Acțiunea de astăzi a Jandarmeriei argeșene, care a fost un succes, a culminat cu defilarea unui detaşament constituit din jandarmi şi tehnică auto pe traseul Piaţa Primăriei – Cercul Militar – Piaţa „Vasile Milea”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90