Donaris 930 x 122

craciun

ÎN MIOVENI AU FOST APRINSE LUMINILE DE SĂRBĂTORI

În Mioveni au fost aprinse luminile de sărbători. În orașul Mioveni a fost aprins astăzi iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Luminile au fost aprinse de primarul Ion Georgescu, acesta mulțumindu-le angajaților de la SC S.Ed.C Mioveni pentru realizarea iluminatului ornamental.

După numărătoarea inversă, au fost aprinse instalațiile de lumini din bradul de Crăciun din Centrul Civic. Cei mai bucuroși au fost copiii, care s-au grăbit să facă fotografii lângă brad.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

La eveniment au fost prezenţi și deputatul Simona Bucura Oprescu, viceprimarul oraşului, Aurel Costache, directorul  S.C S.Ed.C Mioveni, Viorel Ciobanu, managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu, consilieri locali, angajaţi ai Primăriei şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din oraș.

Amintim că tot astăzi în Mioveni au avut loc și evenimente pentru aniversarea Zilei Naționale a României (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: Cătălin Neacsu).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90