NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

ÎN MIOVENI AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

În Mioveni au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. În perioada 6-25 decembrie 2018, în Mioveni, pe platoul din Centrul Civic, va fi organizată cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Târgul va fi deschis zilnic, în intervalul orar 10-22, și va include spaţii comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun și carusel. Vor avea loc și concerte și spectacole de folclor.

Doritorii vor putea cumpăra jucării, produse alimentare tradiţionale de sezon (carne, afumături, brânzeturi, dulceţuri, zacuscă, murături), dulciuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, produse apicole, decoraţiuni și obiecte de uz gospodăresc, ţesături, handmade, ţuică, palincă, vin fiert, suc natural de mere, siropuri, cafea, ceaiuri etc.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Pentru organizarea acestui eveniment sunt așteptaţi să își anunţe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care vor să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărbătorilor de iarnă sunt rugate să își anunțe intenţia de participare ca sponsor/partener. O pot face la Centrul Cultural Mioveni (prin e-mail la adresa centrulculturalmioveni@yahoo.com, prin fax la 0348.445.856 sau direct la sediul instituției – strada Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5). (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3