930×122 POSADA 5

anaf

ÎN SFÂRȘIT! MANELIȘTII ȘI CĂMĂTARII, CONTROLAȚI DE FISC

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început verificarea persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat. Metodologia presupune mai multe etape, care vor dura cel mult şase luni sau, dacă sunt necesare informaţii din străinătate, 12 luni.

Citiți și: ANAF, pe urmele românilor care plătesc cash la curier

„Acum a venit momentul, după doi ani de pregătiri laborioase, să apăsăm şi mai tare pedala luptei împotriva evaziunii, inclusiv pe segmentul persoanelor fizice.

Fie ele personalităţi ale vieţii publice, manelişti, cămătari etc, cu toţii fiind pentru noi doar contribuabili cu obligaţii declarative. Cu toţii vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care şi-au construit averile.”, precizează preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu.

Citiți și: Lista datornicilor va fi publicată cu „nume și prenume” de Fisc

În eşantionul de risc al persoanelor fizice cu risc fiscal intră proprietarii unor averi afişate semnificative (imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creanţe din creditări acordate companiilor şi/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative în conturi bancare din România sau din străinătate sau cheltuieli personale ridicate) nejustificate de veniturile declarate. (Articol preluat din http://www.mediafax.ro/)

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3