Donaris 930 x 122

centru

ÎN SFÂRȘIT! PARCAREA HORROR DIN PITEȘTI A FOST REPARATĂ

În sfârşit, după ani la rând în care autoritățile abilitate nu au mişcat niciun deget, parcarea de la Centrul de Diagnostic şi Tratament din Piteşti a fost reparată și asfaltată. În locul cimentului găurit şi cu gropi în care băltea apa atunci când ploua a apărut un strat nou-nouţ de asfalt.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Investiţia a fost făcută de Consiliul Judeţean Argeș, care este proprietarul terenului. La un moment dat, pentru că autorităţile judeţene tergiversau reabilitarea parcării, Primăria Piteşti s-a oferit să investească din resurse proprii numai pentru a scăpa oraşul de un loc cu adevărat ruşinos.

În perioada imediat următoare vor fi făcute şi marcajele rutiere necesare, iar gurile de canal urmează să fie aduse la acelaşi nivel cu asfaltul.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

ePitești a atras atenția la timpul respectiv asupra felului mizerabil în care arăta parcarea. Detalii și fotografii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/mizerabil-parcare-de-groaza-pitesti-galerie-foto/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90