Donaris 930 x 122

autostrada

taxa_de_poluare_auto

ÎNCĂ UN VITEZOMAN! GONEA SPRE MARE CU 218 KM PE ORĂ!

Degeaba avertizează Poliția Rutieră, în repetate rânduri, că viteza excesivă este una dintre principalele cauze ale accidentelor de circulație grave! Nu puțini șoferi ignoră atenționările polițiștilor. Iar unii o fac depășind orice limită.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Este și cazul unui alt conducător auto depistat în trafic cu o viteză de peste 200 de km pe oră. Șoferul, un bucureștean în vârstă de 33 de ani, a fost înregistrat astăzi de aparatul radar circulând cu 218 km pe oră pe autostrada București-Constanța, pe sensul de mers către mare. Poliția Autostrăzi l-a oprit și l-a amendat cu 810 lei. În plus, i-a reținut permisul de conducere, urmând ca acesta să nu mai aibă dreptul să șofeze pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Amintim că ieri pe aceeași autostradă un alt șofer, care se grăbea tot către mare, a fost prins cu 227 de kilometri pe oră: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/sofer-prins-cu-227-de-km-pe-ora/.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90