New Profesional Consult 930 x 122

casa

INCENDIU CU DEGAJĂRI MARI DE FUM LA O CASĂ

Aseară târziu, în jurul orei 23:35, echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au început o intervenție în comuna Lerești.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

O casă (în parte încă aflată în construcție) a fost afectată de un incendiu. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum. Nu au existat victime.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Au ars acoperișul pe aproximativ 200 de mp, materiale textile, elemente de mobilier din două camere, șapte anvelope auto și circa 0,5 mc de scândură, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

„Sursa probabilă: scurtcircuit electric. Împrejurarea: conductori electrici improvizați”, precizează ISU Argeș cu privire la cauza incendiului (Sursă foto: ISU Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90