930 x122 grota rece

incendiu

INCENDIU ÎN CURTEA ȘCOLII NR. 3 DIN PITEȘTI – CE SPUN POMPIERII

Prostie, inconștiență, rea intenție sau toate la un loc reprezintă cauza incendiului de aseară din curtea Școlii nr. 3 „Ion Pillat” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

În urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a informat că focul a fost pus de cineva, nefiind vorba de o aprindere accidentală: „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, este precizarea făcută de ISU Argeș într-un comunicat de presă. Persoana vinovată a rămas necunoscută.

Aseară, în jurul orei 17:15, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată din curtea Școlii nr. 3 „Ion Pillat”, de pe strada Intrarea Rahovei. Focul a fost văzut de un băiețel, Eric Corbu, care și-a alertat părinții, părinți care, la rândul lor, au anunțat Pompierii.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit ISU Argeș, au ars vegetaţie uscată și gard viu pe o suprafaţă de 100 de mp şi 50 de kg de gunoi menajer din tomberoanele din curte. (Foto: Facebook Camelia Corbu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90