Donaris 930 x 122

incendiu

INCENDIU ÎN CURTEA ȘCOLII NR. 3 DIN PITEȘTI – CE SPUN POMPIERII

Prostie, inconștiență, rea intenție sau toate la un loc reprezintă cauza incendiului de aseară din curtea Școlii nr. 3 „Ion Pillat” din Pitești.

Citiți și: Video: S-au aprins luminițele în Centrul Piteștiului

În urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a informat că focul a fost pus de cineva, nefiind vorba de o aprindere accidentală: „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, este precizarea făcută de ISU Argeș într-un comunicat de presă. Persoana vinovată a rămas necunoscută.

Aseară, în jurul orei 17:15, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată din curtea Școlii nr. 3 „Ion Pillat”, de pe strada Intrarea Rahovei. Focul a fost văzut de un băiețel, Eric Corbu, care și-a alertat părinții, părinți care, la rândul lor, au anunțat Pompierii.

Citiți și: Video – Gospodărie din Argeș, cuprinsă de flăcări. Cauza – un scurtcircuit

Potrivit ISU Argeș, au ars vegetaţie uscată și gard viu pe o suprafaţă de 100 de mp şi 50 de kg de gunoi menajer din tomberoanele din curte. (Foto: Facebook Camelia Corbu)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441