EcoMoto 930×122

incendiu

pompieri_incendiu

INCENDIU PROVOCAT! PAGUBE DE 90.000 DE LEI!

Aproape de miezul nopții trecute un bărbat din comuna argeșeană Priboieni a apelat la Dispeceratul Apeluri de Urgență 112. Bărbatul a anunțat că la locuința vecinului său a izbucnit un incendiu.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii din Călinești. Pompierii au localizat și au stins incendiul, incendiu care izbucnise la cabina unui tractor și care se extinsese la acoperișul unei hale aflată în apropiere. La rândul lor, polițiștii au anchetat cazul și au stabilit că nu a fost vorba de un incendiu accidental, ci de unul provocat. Potrivit Poliției, proprietarul capului de tractor, un localnic în vârstă de 54 de ani, era în litigiu cu fostul proprietar cu privire la documentele cabinei. Din motive pe care Poliția nu le precizează, acesta a dat foc cabinei de tractor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, urmând să fie judecat pentru distrugere prin incendiere.

Pagubele s-au ridicat la circa 90.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3