930 x122 grota rece

incendiu

INCENDIU PUTERNIC. ATAC DE PANICĂ

Incendiu puternic. Atac de panică. De nu mai puțin de cinci ore au avut nevoie pompierii din Câmpulung Muscel pentru a stinge un incendiu izbucnit azi noapte în comuna Poienarii de Muscel.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Solicitați la numărul național unic de urgență 112, pompierii au ajuns la fața locului în jurul orei 2:15. Au intervenit două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă, dar și un echipaj cu ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta violent la o casă, cu risc de propagare la locuințele învecinate.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Proprietarul, în vârstă de 72 de ani, care locuia singur în casă, a scăpat teafăr și nevătămat, însă a suferit un atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale.

Bilanțul făcut de pompieri la capătul celor cinci ore de intervenție este următorul: au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de mp, 3.000 de kg de fân, 5 mc de lemne de foc și o butie, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Incendiu, precizează sursa citată, a pornit de la o ladă frigorifică defectă. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90