930×122 CAPRA 5

atlas

INCENDIU LA FABRICA DE MOBILĂ ATLAS DIN GĂVANA (GALERIE FOTO)

Patru autospeciale şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fabrica de mobilă particulară Atlas de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

Incendiul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de câţiva clienţi ai unui restaurant aflat în apropierea fabricii de mobilă. La aceea oră în fabrică nu era nimeni, nefiind program de lucru.

Până la venirea pompierilor și pentru că focul risca să se extindă și la restaurant și o casă din zonă, oamenii au încercat ei să îl stingă. Nu au reușit. Și pompierii, la rândul lor, au întâmpinat dificultăți. Au avut nevoie de două ore pentru stingerea incendiului din cauza faptului că hidranţii din zonă au fost greu accesibili.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeş, focul a izbucnit în zona de depozitare. Acolo erau o sală de mese şi un vestiar. Flăcările au ajuns ulterior şi la acoperişul halei de producţie, dar şi la casa din apropiere.

ISU urmează să stabilească acum cauza incendiului.

Mai precizăm că echipajul medical de pe ambulanța SMURD a acordat primul ajutor unui băiat ușor zgâriat la o mână după ce a încercat să ajute la stingerea incendiului până la venirea pompierilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3