930×122 CAPRA 5

condus fără permis

Inconștiența unui puști de 14 ani! A furat mașina tatălui și s-a răsturnat cu ea!

Un adolescent de 14 ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat mașina tatălui său și s-a răsturnat cu ea, urmărit fiind de polițiști.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Autoturismul condus de băiat nu avea montate plăcuțele de înmatriculare, astfel a atras atenția polițiștilor.

În ciuda semnalelor agenților, adolescentul a refuzat să oprească și și-a continuat drumul.

Citiți și: Furt masiv într-o parcare!

După o ”urmărire” de nici 500 de metri, băiatul s-a răsturnat cu maşina.

Întâmplarea a avut loc în comuna Bolboşi din județul Gorj.

„S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia.

După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Județului (IPJ) Gorj, potrivit Antena 3 CNN.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aflat că puștiul de 14 ani profitase de faptul că tatăl său nu este acasă și a furat mașina.

Mai mult, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai afla și un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, polițiștii au  întocmit un dosar penal pentru furt şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis, mai notează sursa citată.

Foto descriptv: Promotor.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90