930×122 CAPRA 5

contrabanda

INCREDIBIL CÂT TUPEU AU VÂNZĂTORII DE ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ DIN PITEȘTI!

Tupeul comercianților de țigări de contrabandă întrece orice limită. Deși sunt deja cercetați, în libertate, în câteva dosare penale pentru acest gen de infracțiune, unii dintre ei continuă să vândă.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În doar câteva zile polițiștii de la Secția 1 din Pitești s-au confruntat cu două astfel de cazuri. Despre primul ați putut citi recent pe ePitești: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/incredibil-record-pitestean-cu-6-dosare-penale-pentru-contrabanda-cu-tigari/.

Un al doilea caz îl are ca subiect pe un piteștean în vârstă de 40 de ani. Ca și în situația precedentă, polițiștii au dat de urma lui după ce asupra unui alt piteștean, de 70 de ani, au găsit 800 de țigări nefiscalizate din Ucraina. Chestionat de polițiști, bătrânul, oprit de oamenii legii în piața Ceair, a precizat că a cumpărat țigările de la bărbatul de 40 de ani. Polițiștii au constatat că acesta din urmă este deja cercetat în două dosare penale pentru contrabandă cu țigări nefiscalizate. Acum are un al treilea dosar pentru același tip de infracțiune. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90