New Profesional Consult 930 x 122

ecologizare

INCREDIBIL CE-AU FĂCUT AZI ACEȘTI TINERI ÎN PĂDUREA TRIVALE!

Pe o căldură de prăjeai temeinic ouă pe asfalt, cu 35 de grade la umbră, o echipă de tineri inimoși au ecologizat astăzi pădurea Trivale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

17 voluntari de la TEAM Pitești și TEAM Mioveni s-au înarmat cu mănuși și saci, cu răbdare și determinare și au curățat gunoaiele lăsate în urma lor de alte „gunoaie”, cu două picioare, dar fără bun simț.

Cu vârste între 15 și 17 ani, adolescenții au adunat din pădure, plămânul verde al Piteștiului peste care „scuipă” derbedei fără educație, aproape 100 de saci cu gunoi. Sacii au fost depozitaţi în spaţiul special amenajat la ieșirea din pădure.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Echipele TEAM speră ca toţi argeşenii care îşi vor petrece de acum înainte timpul lor liber în această zonă să se bucure de rezultatele acţiunii şi să protejeze mediul înconjurător.

Într-un Pitești, ca să nu spunem o Românie întreagă, în care „flegma” în spațiul public a devenit o virtute, într-un Pitești populat cu prea multe „mamifere” care vandalizează și împrăștie mizerie pe unde trec, acțiunea de azi a acestor tineri este cu adevărat incredibilă. O salutăm cu respect.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90