930×122 CAPRA 5

accidente

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! SĂ TOT FIE ZILE CA ASTA!

Accidentele rutiere se soldează, nu de puține ori, cu răniți grav și persoane decedate. Fie din cauze imputabile șoferilor, pietonilor sau altor participanți la trafic, fie din pricina drumurilor proaste, numărul evenimentelor tragice de pe șoselele din România este alarmant de mare. Totuși, există și o veste bună.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

După o lungă perioadă de timp, ieri, 16 septembrie, pe drumurile din județul Argeș și din întreaga țară nu s-a înregistrat niciun deces ca urmare a unui accident de circulație. „Sperăm ca astfel de zile, când în statistici în dreptul rubricii M (morţi) este cifra 0, să fie cât mai multe, iar zilele în care sunt înregistrate persoane decedate să devină cât mai rare.”, precizează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Cele 13 accidente grave produse în cursul zilei de ieri în toată țara s-au soldat cu 18 răniți, dar, din fericire, nu și cu morți. „Principalele cauze generatoare ale evenimentelor de ieri au fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, traversarea neregulamentară şi nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de autovehiculele din față.”, informează Centrul Infotrafic.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90