930×122 CAPRA 5

acumulatori

INCREDIBIL! HOȚII AU FURAT ACUMULATORII DE LA SEMAFOARELE DE PE DN 73

Polițiștii din Câmpulung Muscel și comuna Stâlpeni au făcut cinci percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furt.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Din cercetări a rezultat că în perioada octombrie-decembrie anul trecut persoanele respective ar fi sustras 24 de acumulatori de la semafoarele instalate pe drumul național 73 Pitești-Câmpulung-Brașov, de pe tronsonul Clucereasa-Schitu Goleşti.

La percheziții poliţiştii au găsit mai mulţi acumulatori dintre cei furați. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Trei dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă. Doi suspecți au doar 18 ani și sunt din comunele Stâlpeni și Țițești, iar un al treilea este din orașul Mioveni și are 20 de ani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90