New Profesional Consult 930 x 122

mihăilescu

INCREDIBIL! O STRADĂ DIN ZONA PRUNDU ARE DOUĂ NUME!

Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu (foto), vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, a declarat astăzi că a primit mai multe sesizări de la cetăţeni din zona Prundu cu privire la o stradă neasfaltată care le face viaţa un coşmar.

Citiți și: Video – Moșteanu, despre Apostoliceanu: Susținea HOȚIA! Mihăilescu: Un mare câștig!

Oamenii luptă de opt ani să le fie asfaltată strada, dar birocraţia le dă peste cap planurile.

„Acolo e o stradă – graniţă între Piteşti şi Bradu. Pe partea dinspre Piteşti se numeşte Valea Geamănă, iar pe cea dinspre Bradu se numeşte Castanului. Trecând peste cele două denumiri ale aceleiaşi artere de circulaţie, important este că eu nu am putut intra pe ea cu maşină de teren după ce a plouat, atât este de dezastruoasă!

Citiți și: UN CARTIER DIN PITEŞTI RĂMÂNE FĂRĂ CĂLDURĂ

Primăria Bradu nu vrea să o asfalteze, afirmând că cetăţenii de acolo plătesc taxe la Primăria Piteşti, iar Primăria Piteşti zice că nu poate asfalta strada, deoarece aceasta aparţine comunei Bradu! Este incredibil!”, a spus Vasile Mihăilescu, cel care face şi un apel la autorităţile locale şi judeţene să găsească o soluţie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441