Donaris 930 x 122

mihăilescu

INCREDIBIL! O STRADĂ DIN ZONA PRUNDU ARE DOUĂ NUME!

Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu (foto), vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, a declarat astăzi că a primit mai multe sesizări de la cetăţeni din zona Prundu cu privire la o stradă neasfaltată care le face viaţa un coşmar.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Oamenii luptă de opt ani să le fie asfaltată strada, dar birocraţia le dă peste cap planurile.

„Acolo e o stradă – graniţă între Piteşti şi Bradu. Pe partea dinspre Piteşti se numeşte Valea Geamănă, iar pe cea dinspre Bradu se numeşte Castanului. Trecând peste cele două denumiri ale aceleiaşi artere de circulaţie, important este că eu nu am putut intra pe ea cu maşină de teren după ce a plouat, atât este de dezastruoasă!

Citiți și: Accident cu 2 mașini, acum, în Prundu!

Primăria Bradu nu vrea să o asfalteze, afirmând că cetăţenii de acolo plătesc taxe la Primăria Piteşti, iar Primăria Piteşti zice că nu poate asfalta strada, deoarece aceasta aparţine comunei Bradu! Este incredibil!”, a spus Vasile Mihăilescu, cel care face şi un apel la autorităţile locale şi judeţene să găsească o soluţie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90