NOR CURIER 930X122

pistol

pistol-politie

INCREDIBIL! „PISTOLARUL” DIN PITEȘTI DIN NOAPTEA DE REVELION ARE… 82 DE ANI

După cum v-am informat ieri, geamul termopan al unei ferestre de la un apartament dintr-un bloc de locuințe din Pitești a fost străpuns din exterior în noaptea de Revelion de un obiect metalic. S-a întâmplat în cartierul Craiovei imediat după focul de artificii de la cumpăna dintre ani. Din fericire, în momentul respectiv în cameră nu se afla nimeni. Proprietarul, care petrecea Revelionul în apartament alături de alte familii, a alertat Poliția, care a trimis un echipaj la fața locului.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Poliția argeșeană anunță acum că este vorba despre un glonț și că a identificat un suspect care ar putea fi autorul: un piteștean în vârstă de… 82 de ani!

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, aceştia au stabilit faptul că obiectul metalic ridicat cu ocazia cercetării la faţa locului este în fapt un element de muniţie care poate proveni de la un cartuş de calibru 9 mm. În continuarea cercetărilor poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 82 de ani, din municipiul Piteşti, care, în jurul orei 00:00, ar fi făcut uz ilegal de o armă deţinută legal, în scop de divertisment. Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri. De asemenea, poliţiştii au ridicat arma şi permisul de port armă în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, conform articolelor 253 şi 343, aliniatul 1, Cod Penal.”, precizează Poliția Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • george spune:

    cum si la 82 de anii detinea permis ,eu stiu ca in tarile civilizate dupa o anumita perioada permisele de port arma cit si arma se retrage la noi ca la balaceanca .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90