New Profesional Consult 930 x 122

40 de ani

INCREDIBIL! UN ARGEȘEAN A ȘOFAT 40 DE ANI FĂRĂ PERMIS AUTO!

Astăzi poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza localităţii Mărăcineni, un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna argeșeană Mihăeşti în timp ce conducea un Mercedes Sprinter cu 75 de km/h.

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbare majoră pentru toți deținătorii acestor categorii de permis

În urma verificărilor ulterioare, poliţiştii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat, atenție!, din anul 1976. Atunci, în urmă cu aproape 40 de ani, Poliția Rutieră i-a reținut inițial permisul pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Mai apoi, în același an, permisul i-a fost anulat, fiind prins la volan în timp ce avea permisul reținut. Nu s-a potolit, însă, dar zeci de ani la rând a avut un noroc incredibil. Timp de aproape 40 de ani a șofat fără permis auto, dar fără să fie prins, până azi, de Poliție!

Mercedesul la volanul căruia aparatul radar l-a înregistrat azi cu viteză peste limita maximă admisă în localități este al unei rude.

Citiți și: Ca-n filme! Cu polițiștii pe urme, a fugit mâncând pământul. Prins cu focuri de armă!

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Rutier Argeş. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Sancțiunea prevăzută de lege este închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: Arhivă)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90