930×122 CAPRA 5

autostrada

INFO TRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi până la ora 17 pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 34 şi 30, pe sensul de mers către Capitală, se execută lucrări de înlocuire a glisierelor mediene, circulația pe banda a doua fiind restricționată.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Tot pe A1, până la ora 21 se fac lucrări la suprafața carosabilă între kilometrii 74 şi 78, pe sensul de mers către Pitești, pe banda a doua.

“Pentru a nu se forma coloană de maşini pe banda pe care se execută lucrările, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip „fermoar”).”, recomandă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3