930×122 CAPRA 5

anm

INFORMARE DE ULTIMĂ ORĂ – CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis în urmă cu puțin timp o informare prin care anunță instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Citiți și: Oficial. Meteorologii au făcut azi un anunț de maxim interes

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, în intervalul 9 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 23.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată: în cursul zilei de sâmbătă (9 aprilie) în jumătatea vestică a teritoriului şi în zonele de munte, iar începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 aprilie) mai ales în regiunile sudice, centrale şi ulterior în cele estice. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 40-50 l/mp. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi izolat de grindină.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Conform sursei citate, precipitaţiile prognozate pot antrena spre sol particulele de praf saharian, dar în concentraţii reduse.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90