SMART KIDS 930X122

drumuri

INFOTRAFIC. POLIȚIA ATENȚIONEAZĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că la această oră nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca urmare a vremii sau a vreunui eveniment rutier.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Pe principalele artere de circulație (DN 1 București – Brașov, autostrada A1 București – Pitești, autostrada A1 Sibiu – Deva, autostrada A2 București – Constanța, autostrada A3 București – Ploiești și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu) carosabilul este curățat și parțial umed și nu se înregistrează precipitații. Valorile de trafic sunt reduse.

„Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să crească distanța de siguranță între vehicule și să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Celor care se deplasează către destinațiile în care vor petrece vacanța le recomandăm să-și planifice din timp călătoria, luând în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic.

Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, atenționează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3