New Profesional Consult 930 x 122

busteni

ÎNFRICOȘĂTOR! FETIȚĂ RĂNITĂ DE URS

Un incident grav s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 2:50, în Bușteni, în zona de camping de pe Valea Cerbului. Potrivit agenției de știri Mediafax, un urs în căutare de hrană a sfâșiat cortul în care dormea o fetiță în vârstă de 13 ani.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

“Un urs a vrut să sară peste un cort, în aer, cu ghearele, a sfâşiat cortul şi a rănit fetiţa.”, a precizat pentru Mediafax dr. Daniel Nicolae, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova. Din fericire, minora nu a fost grav rănită. Are plăgi pe brațul și antebrațul stâng. Ea a fost transportată la spitalul din Sinaia, acolo unde, la Unitatea de Primiri Urgențe, a beneficiat de îngrijiri medicale.

La țipetele fetei și la zgomotul făcut de celelalte persoane din camping alertate în urma atacului, ursul s-a retras în pădure.

Citiți și: O fetiță de 2 ani a ajuns cu arsuri grave la spital. Cum s-a întâmplat totul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3