EcoMoto 930×122

cursuri suspendate

INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ ANUNȚĂ UNDE SUNT CURSURILE SUSPENDATE

Inspectoratul Școlar Argeș anunță unde sunt cursurile suspendate.

Citiți și: S-a decis! Stare de alertă în România!

„Având în vedere situația îmbolnăvirilor prin infecții respiratorii acute/gripă și a efectivelor de elevi absenți, următoarele unități de învățământ au decis, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Argeș, suspendarea cursurilor:

-Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni, în zilele de 27 și 28.02.2020, la o clasă a IX-a;

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

-Şcoala Gimnazială din comuna Băiculeşti (structura Anghineşti), în data de 28.02.2020, la o grupă mixtă de preşcolari şi o clasă în regim de funcţionare simultan”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Inspectoratul Școlar Argeș, sub semnătura „generalului” Dumitru Tudosoiu (foto). 

Până astăzi la ora 10, în Argeș fuseseră înregistrate 160 de cazuri de gripă sezonieră, majoritatea, 121, la copii. Față de situația din urmă cu o săptămână, erau 20 de noi îmbolnăviri (12 noi cazuri la copii) (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3