930×122 CAPRA 5

dezinsecție

INVAZIE DE GÂNDACI ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO DE GROAZĂ)

În plină campanie de dezinsecție, anunțată cu surle și trâmbițe de primarul Cornel Ionică http://epitesti.ro/administrativ-3/dezinsectie-in-pitesti/, în Pitești este invazie de gândaci.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cel puțin în zona Pieței “Vasile Milea” din centrul municipiului, după cum ne reclamă un piteștean, care atașează și fotografii doveditoare în acest sens.

“Seara nu se poate sta pe băncile din Piața “Vasile Milea”! Cafeaua, mâncarea, borseta îți sunt invadate în cel mai scurt timp de gândaci!!! Sper ca dezinsecția să-şi facă treaba urgent!!! Gândacii sunt peste tot, mai ales în apropierea bisericii (n.r. – biserica Sf. Gheorghe). Sursa ar putea fi bazinul de apă împuțită al fântânii arteziene în formă de lalea.”, ne reclamă indignat piteșteanul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90