930×122 CAPRA 5

autoturism

ÎȚI FACI CRUCE! 7 MINORI AU SPART O MAȘINĂ ÎN „POPA ȘAPCĂ”!

Din păcate, după cum am atenționat și cu alte ocazii, numărul infracțiunilor comise de minori este în creștere. Polițiștii piteșteni de la Secția 1 s-au confruntat cu un nou caz de acest fel. S-a întâmplat ieri, ziua în amiaza mare, pe strada „Sf. Vineri”, din cartierul Popa Șapcă.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

Atenție! Nu unul, nu doi, ci nu mai puțin de șapte minori au fost prinși în flagrant în timp ce spărgeau un autoturism parcat pe strada respectivă. Cei șapte forțaseră încuietorile și furaseră din autoturism un aparat GPS și o geantă. Minorii au vârste cuprinse între 12 și 17 ani și sunt din comunele argeșene Bascov, Merișani și Băiculești.

În acest caz Poliția a întocmit dosar penal, iar părinții minorilor au fost amendați cu suma totală de 700 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate. (Foto Arhivă: aradon.ro)

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90