Donaris 930 x 122

controale

ITM, CAMPANIE AMPLĂ DE CONTROALE

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a declanșat o campanie în care controlează cum este respectată legea pentru reducerea riscului de contaminare cu COVID-19, inclusiv prin telemuncă.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

Campania se va desfășura în perioada 11 – 24.11.2020, inclusiv în zilele de 14.11.2020 și 21.11.2020, și are ca grup țintă angajatorii cu un număr de peste 50 de angajați.

”De la an la an, domeniul legislației muncii a suferit numeroase modificări și adaptări fie la legislația europeană, fie impuse de contextul socio-economic și, mai nou, epidemiologic, pe care îl traversăm. Suntem obligați să ne adaptăm prompt și să implementăm imediat toate schimbările impuse de realitățile cu care ne confruntăm de la o zi la alta. Dacă până acum activitatea inspectorilor de muncă avea o latură importantă de prevenire, care viza informarea și conștientizarea lucrătorilor și a angajatorilor asupra riscurilor la care se expun, în contextul actual suntem obligați să impunem respectarea anumitor reglementări, practic s-a trecut de la poate la trebuie.”, arată ITM.

Citiți și: Fabrici luate cu asalt de ITM. Nereguli ce pun angajații în pericol

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA