Donaris 930 x 122

colegiul bratianu

LA COLEGIUL „BRĂTIANU” E ȘANTIER! VEZI GALERIE FOTO!

După ani, prea mulți ani, de așteptare, vechea clădire a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești a intrat în lucrări de consolidare și reabilitare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Clădirea are nevoie de reparații capitale, aflându-se într-o stare avansată de degradare. De altfel, ePitești a scris despre problemele întâmpinate de elevi și profesori din cauza stării deplorabile în care a ajuns clădirea: pe exterior fațade și cărămizi care stau să cadă și ziduri cu tencuiala deja căzută, iar pe interior tavane din care s-au desprins bucăți http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-socant-si-revoltator-o-bucata-din-tavan-prabusita-la-colegiul-bratianu/. Din fericire, poate ca prin minune, nimeni nu a fost rănit în toți acești ani de așteptare.

Acum, în sfârșit, se lucrează. Sperăm că bine și temeinic și cu materiale de cea mai bună calitate. Un corp de clădire, în care sunt cele mai mari probleme, a fost complet evacuat, elevii fiind mutați în alte corpuri înainte de deschiderea șantierului. În curtea interioară a Colegiului partea dinspre corpul cu probleme a fost izolată cu garduri de șantier, iar pe un culoar exterior de trecere accesul este interzis. Celălalt culoar este în continuare folosit de elevi, dar atât intrarea, cât și ieșirea din acesta au fost securizate, construindu-se provizoriu acoperișuri din șipci. Având în vedere complexitatea lor, lucrările vor fi de durată.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90