NOR CURIER 930X122

balea lac

hotel_de_gheata_balea

LA MUNTE E IARNĂ! NINGE ȘI SUNT MINUS 7 GRADE!

Meteorologii au avut dreptate. Vremea s-a înrăutățit.

Citiți și: Oficial. Meteorologii au făcut azi un anunț de maxim interes

În munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine ninge, iar temperatura aerului este ca de iarnă: minus 7, 2 grade Celsius. Și în Pitești vremea este urâtă, cu averse și doar 5, 6 grade.

Amintim că Argeșul și întreaga țară se află de aseară și până mâine, la ora 21, sub informare de vreme rea. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până vineri seara va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp în 24 de ore. Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă. (Foto Bâlea Lac: Arhivă)

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90