930×122 CAPRA 5

expo parc

LACUL DIN EXPO PARC, UMPLUT IAR CU APĂ

La această oră lacul din Expo Parc, din cartierul piteștean Ceair, este din nou umplut cu apă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Viceprimarul Cornel Ionică ne-a declarat că lucrările de umplere vor dura câteva zile. În plus, potrivit aceleiași surse, vechea fântână arteziană din lac va fi repusă în funcțiune după ani și ani de zile în care a fost închisă.

„Este vorba nu doar de umplerea propriu-zisă a lacului. Va trebui să montăm şi câteva pompe, să punem în funcţiune vechea fântână arteziană și să aducem iar în lac peştii, broaştele ţestoase şi nuferii. Era nevoie de igienizare, pentru că lacul devenise o adevărată groapă de gunoi. Sperăm ca de acum înainte oamenii să nu mai arunce deşeuri în lac, pentru că este vorba de un bun al tuturor.”, spune Cornel Ionică.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Lacul fusese golit în urmă cu câteva săptămâni pentru a permite lucrări de reparaţii şi igienizare. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/magazin-universal-subacvatic-in-expo-parc-galerie-foto/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90