930×122 CAPRA 5

expo parc

LACUL GUNOAIELOR! 10 POZE DINTR-O CLOACĂ!

După Revelion orașul arată pe alocuri ca o cloacă. Deși suntem deja pe 4 ianuarie, mizeria lăsată în urmă de petrecăreții nesimțiți nu a fost curățată.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Priviți în ce hal a ajuns lacul din Expo Parc, din cartierul piteștean Calea București (Ceair)! Un adevărat lac al gunoaielor: PET-uri, sticle goale de băutură, petarde consumate, hârtii, ba chiar și o găleată de smântână și o minge!

Iar „peisajul” sinistru va mai rezista, suntem convinși, cel puțin până luni, pe 6 ianuarie, atunci când angajații de la Spații verzi se vor întoarce la serviciu. Nu înțelegem de ce Primăria nu a asigurat și pentru această zonă echipe permanente de lucru și pentru primele zile ale noului an. Cu atât mai mult cu cât era previzibil că derbedeii își vor face de cap și aici, confundând huliganismul cu distracția.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3