930×122 CUMPANA 5

elena lasconi

Lasconi: ”Sunt vânată, hăituită.. Am renunțat la viața mea… Nu am nimic de pierdut…„

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, postare cel puțin ciudată, pe Facebook, în seara aceasta.

Citiți și: Lasconi: „Din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut”

Redăm în continuare mesajul acesteia:

Atunci când nu îți dai seama că ești manipulat înseamnă că “lucrarea” e făcută de profesioniști.

Citiți și: Perianu, contre cu Lasconi: „Cetățenii au dreptul să știe cine și-a bătut joc”

Acesta este adevărul.

Nu mă surprinde atacul furibund al politicienilor care se agață cu dinții de putere. Atacă, așa cum vedeți, cu fake news, trolli, agenții de publicitate, avocați, plângeri, petiții, sabotaj și multe mizerii. Nu vă mai spun de ce, pentru că e evident.

Ce pot să spun este că singura noastră salvare e transparența totală.

Așa că, vă rog, dacă nu găsiți un răspuns pe website-ul primăriei, în postările mele să faceți o solicitare sau să îmi scrieți pe [email protected] O să vă răspund prompt.

De asemenea, vă rog pe toți cei care vreți binele acestei țări să vă mobilizați și să veniți alături de mine, de Câmpulung. Mă refer aici în special la avocați și specialiști în administrație.

Sunt vânată, hăituită pentru un motiv clar: puterea. Pe ei îi încurcă grozav un om care vrea să facă treabă bună, dar știu că pe voi nu. Singura noastră șansă o reprezintă fondurile europene și nu mă las.

O să depunem proiecte continuu.

Concluzia: merg înainte mai hotărâtă ca oricând. Am renunțat la viața mea pentru că iubesc din suflet acest loc binecuvântat.

E greu, exagerat de greu, însă cei care mă cunosc știu că pentru mine nu trebuie să bage mâna în foc, ci se pot arunca cu totul în foc.

Nu voi ataca, dar mă voi apăra. Ura, orgoliile, invidia înseamnă boală, moarte. Doar iubirea și unitatea
ne salvează.

De aici, de la Câmpulung putem schimba în bine România. Piedicile ne fac mai puternici și mai buni. O să fie bine! Câmpulung este și va rămâne Capitala, atât timp cât vom fi uniți.

Asta îi sperie îngrozitor pe pseudopoliticienii care se agață de un brand de partid pentru care români adevărați și-au dat viața. Mai avem și politicieni care stau drepți în fața rușilor și tremură de nervi că nu mai pot să-și facă nestingheriți de cap.

Dacă ne blochează bulevardul asta nu înseamnă că ne vor bloca viața, spiritul.

Nu am nimic de pierdut, dar toți avem de câștigat, împreună. O să fie din ce în ce mai greu, dar, paradoxal, din ce în ce mai bine, transmite primarița orașului argeșean pe Facebook, Elena Lasconi.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    Bravo Elena Lasconi ! Așa se întâmplă când politicienii se agață de orice chichiță legislativă pentru a împiedica un om corect și onest să-și facă treaba. Le este frică să vadă că lucrurile se pot face și în alt mod în beneficiul cetățenilor !!!

  • Dani spune:

    „Blochează” bulevardul pentru că proiectul este de …ahat. A spus-o clar prefectura. Lamentări și iarăși lamentări. Învățați să respectați legea. E valabil pentru toată lumea. Fondurile europene merg acolo unde legea este la ea acasă. Deocamdată, dnă primar, sunteți cam degeaba de vreme ce contestați tocmai…legislația.

570 X 90 POSADA 3