New Profesional Consult 930 x 122

campulung

Lasconi „mătură” tot și se îndreaptă către prezidențiale!

Lasconi „mătură” tot și se îndreaptă către prezidențiale!

Citiți și: Lasconi a „nimicit” tot! Nu o mai poate opri nimic

Elena Lasconi realeasă primar la Câmpulung cu un scor imens!

În urmă cu patru ani, Elena Lasconi (USR) a surprins pe toată lumea câștigând Primăria Câmpulung cu aproape 57% din voturi.

Citiți și: Dan Stroe, un nou mandat la Bradu: Scor zdrobitor

La alegerile locale din 2024, Lasconi a obținut un nou mandat cu un scor și mai mare, consolidându-și astfel poziția de lider al comunității.

Lasconi avea azi – noapte un scor de peste 70% din voturile câmpulungenilor, în secții!

„E o zi frumoasă. Haideți să o facem istorică! Să vadă toată România cine sunt câmpulungenii.

Oameni deștepți, harnici și responsabili. Sunt sigură că va fi cea mai mare participare la vot din ultimii 30 de ani”, a declarat Elena Lasconi.

Lasconi a subliniat importanța unității și a dedicării față de comunitate: „Întotdeauna m-am gândit că îmi doresc să unesc comunitatea.

Mi-aș dori să se ducă mai departe modelul de la Câmpulung. Un exemplu de bune practici, concrete.

E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni. Câmpulungenii știu că au încredere în mine. Pentru că ce le-am spus eu de fiecare dată a fost adevărul.

Muncesc foarte mult de când sunt primar, în medie între 10 și 14 ore în fiecare zi. În acest al doilea mandat veți vedea și mai multe proiecte importante pentru comunitate.”

Prezența la vot în Câmpulung a fost de 47,91%, cu 13.503 dintre cei 28.183 alegători înscriși pe liste participând la scrutin.

Sursa: adevărul.ro

Lasconi „mătură” tot și se îndreaptă către prezidențiale!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Nicusor dat a fost ales de 20 de ori mai multi oameni decat votantii din Campulung deci daca consideram prin absurd ca dna Lasconi va candida la presedentie impotriva lui Nicusor Dan , nu are nici o sansa.

    Hai sa o lasam jos ca ………………

  • Laurențiu Gatejanu spune:

    parcă vă e puțin necaz, este??? ăștia de la epitesti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90