SMART KIDS 930X122

gavana

LENE ȘI NESIMȚIRE: PITEȘTENII NU CURĂȚĂ TROTUARELE DE ZĂPADĂ

Povestea se repetă la fiecare ninsoare mai consistentă. Și după ninsoarea de la finele acestei săptămâni puțini au curățat zăpada de pe trotuarele din Pitești.

Citiți și: Circulați cu atenție! Zăpadă pe multe drumuri importante

Dacă altădată am criticat Primăria pentru partea ei de vină, dați-ne voie ca acum să-i apostrofăm și pe cetățenii leneși care nu curăță zăpada de pe porțiunea de trotuar din fața caselor sau a magazinelor lor.

Regulile de bun simț, dar și o hotărâre mai veche a Consiliului Local îi obligă să procedeze ca atare. Hotărârea municipalității prevede și amenzi. Din păcate, nu am auzit de piteșteni amendați pentru că nu s-au sinchisit să îndepărteze zăpada.

Citiți și: Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Prin urmare, gerul prognozat de meteorologi va transforma din nou o bună parte a trotuarelor din Pitești în „patinoare” periculoase în special pentru persoanele în vârstă. Ca și în exemplul pe care vi-l oferim în fotografiile făcute de ePitești pe strada Mircea Eliade din cartierul Găvana.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA