EcoMoto 930×122

liceul tehnologic construcții de mașini

LICEUL CARE ÎȚI ASIGURĂ UN LOC DE MUNCĂ. VEZI OFERTA!

Liceul care îți asigură un loc de muncă. Elevii care analizează în această perioadă alternativele educaţionale pentru alegerea liceului care li se potriveşte profilului lor vocaţional sunt aşteptaţi în Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Viitorii absolvenţi de gimnaziu îşi pot forma o idee mai clară cu privire la opţiunile pe care le au în privinţa alegerii liceului care li se potriveşte citind despre oferta educaţională a Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Cu o istorie de 48 de ani în domeniul educației, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni este o insituție cu tradiție în pregătirea viitorilor specialiști în industria constructoare de mașini.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Unitatea asigură servicii de educaţie şi formare profesională pe filiera tehnologică – profil tehnic, pe filiera vocațională – profil sportiv și învățământ profesional.

De-a lungul existenţei acestei instituţii de învăţământ, la capacitatea şi competenţele corpului profesoral de a obţine şi menţine la standarde ridicate performanţele elevilor s-au adăugat investiţiile în baza materială, susținute în totalitate de Primăria și Consiliul Local Mioveni. Unitatea școlară a devenit astfel un complex şcolar modern.

Pentru anul școlar 2017-2018, oferta educațională cu care se prezintă Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni cuprinde:

-Învățământ de zi, cu durată de școlarizare de 4 ani. Specializări: mecanică, electrică și electronică-automatizări.

-Școală profesioală, cu durată de școlarizare de 3 ani. Specializări: mecanici auto, sculeri matrițeri și sudori.

-Cursuri liceale serale (FR, 2 ani) cu specializarea tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii.

Absolvenții de gimnaziu interesați să învețe foarte bine o meserie sunt așteptați la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Aici vor putea beneficia suplimentar de experiența și sprijinul specialiștilor operatorilor economici la care se face practică (există 12 parteneriate cu operatori economici importanţi din judeţul Argeș).

Specializările oferite urmăresc nevoile concrete ale elevilor și ale pieței muncii și le dau posibilitatea absolvenților să-și găsească foarte ușor un loc de muncă bine plătit.

Înscrierile se fac în zilele de 12 şi 13 iunie 2017, la secretariatul liceului. Relaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0248.263.340. (Sursă foto: Mihail Oprescu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3