SMART KIDS 930X122

angajare

LOC DE MUNCĂ! TED SHOES ANGAJEAZĂ

Loc de muncă! TED SHOES angajează. TED SHOES din Pitești angajează operator de comenzi online.

Citiți și: Totul la jumătate de preț! Oamenii cumpără în neștire!

Cerințe: absolvent de studii medii în management sau marketing; experiență de minimum o lună pe un post similar; cunoștințe medii cu privire la un program de grafică Photoshop, Corel Draw și Power Point; cunoștințe medii de marketing/publicitate/promovare online; abilități de negociere; rezistență la stres; orientare către rezultate, inițiativă și flexibilitate.

Cei interesați și care îndeplinesc cerințele menționate sunt rugați să trimită un CV pe adresa de e-mail tedshoes_ro@yahoo.com. Pentru informații suplimentare: numărul de telefon 0728.377.777.

Citiți și: Argeșul e în top! Ce se întâmplă cu salariații din județ

Descrierea jobului: Monitorizare magazin online, urmărire, primire, derulare și expediere de comenzi; Actualizare magazin online – adăugare de produse, prelucrare fotografii, actualizare/adăugare de descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promoțiilor actuale, adăugare/modificare de prețuri; Monitorizare și derulare de campanii online; Realizare de e-mail-uri cu ofertele actuale și trimiterea lor prin e-mail; Realizare de statistici, rapoarte și analize; Alte activități specifice, necesare bunei desfășurări a activității companiei;

Consilierea clienților – Abilitatea de a redacta materiale de promovare – Gestionarea platformei de newsletter – Coordonarea conținutului web cu echipa responsabilă de online/web – Elaborarea de comunicate și promovarea în social media – Coordonarea campaniilor de adwords – Implementarea campaniilor offline – Capacitatea de a propune și implementa campanii de marketing (online și offline) – Contribuția la realizarea campaniilor de promovare a noilor produse/serviciilor lansate – Elaborarea de mesaje specifice pentru poziționare și identitate vizuală.

Cei interesați și care îndeplinesc cerințele menționate sunt rugați să trimită un CV pe adresa de e-mail tedshoes_ro@yahoo.com. Pentru informații suplimentare: numărul de telefon 0728.377.777.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA