Donaris 930 x 122

angajare

LOC DE MUNCĂ! TED SHOES ANGAJEAZĂ

Loc de muncă! TED SHOES angajează. TED SHOES din Pitești angajează operator de comenzi online.

Citiți și: Angajări în masă la DTO! Compania de renume internațional oferă beneficii majore

Cerințe: absolvent de studii medii în management sau marketing; experiență de minimum o lună pe un post similar; cunoștințe medii cu privire la un program de grafică Photoshop, Corel Draw și Power Point; cunoștințe medii de marketing/publicitate/promovare online; abilități de negociere; rezistență la stres; orientare către rezultate, inițiativă și flexibilitate.

Cei interesați și care îndeplinesc cerințele menționate sunt rugați să trimită un CV pe adresa de e-mail tedshoes_ro@yahoo.com. Pentru informații suplimentare: numărul de telefon 0728.377.777.

Citiți și: Oportunitatea pe care nu ai voie să o ratezi: firmă prestigioasă angajează!

Descrierea jobului: Monitorizare magazin online, urmărire, primire, derulare și expediere de comenzi; Actualizare magazin online – adăugare de produse, prelucrare fotografii, actualizare/adăugare de descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promoțiilor actuale, adăugare/modificare de prețuri; Monitorizare și derulare de campanii online; Realizare de e-mail-uri cu ofertele actuale și trimiterea lor prin e-mail; Realizare de statistici, rapoarte și analize; Alte activități specifice, necesare bunei desfășurări a activității companiei;

Consilierea clienților – Abilitatea de a redacta materiale de promovare – Gestionarea platformei de newsletter – Coordonarea conținutului web cu echipa responsabilă de online/web – Elaborarea de comunicate și promovarea în social media – Coordonarea campaniilor de adwords – Implementarea campaniilor offline – Capacitatea de a propune și implementa campanii de marketing (online și offline) – Contribuția la realizarea campaniilor de promovare a noilor produse/serviciilor lansate – Elaborarea de mesaje specifice pentru poziționare și identitate vizuală.

Cei interesați și care îndeplinesc cerințele menționate sunt rugați să trimită un CV pe adresa de e-mail tedshoes_ro@yahoo.com. Pentru informații suplimentare: numărul de telefon 0728.377.777.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3