NOR CURIER 930X122

protest

Locuitori din Corbeni vor protesta la București împotriva urșilor

Locuitori din Corbeni vor protesta la București împotriva urșilor

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Primarul Nicolae Dinică le-a transmis locuitorilor din comuna argeșeană Corbeni faptul că marți, 29 iunie 2021, începând cu ora 12:00, va avea loc la București, în fața Ministerului Mediului, Apelor si Pădurilor o manifestare pașnică având ca scop aducerea la cunoștința autorităților a situației reale din țară, cât mai ales în zona de nord a Argeșului, cu privire la problemele cauzate de numărul mare de animale sălbatice scăpate de sub control, precum și a pagubelor create de acestea fermierilor și a riscurilor zilnice la care oamenii sunt expuși.

Toți aceia dintre dumneavoastră care sunt interesați de participarea la acest eveniment vă rugăm să ne comunicați prin email: primaria_corbeni@yahoo.com sau tel: 0248730236 în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vă facem cunoscut că Primăria Corbeni a făcut mai multe adrese către: Prefectură, Garda Forestieră, Agenția pentru Protecția Mediului, Ocolul Silvic Vidraru și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Argeș, prin care se solicită luarea măsurilor necesare pentru îndepărtarea urșilor din localitate care pe lângă pagubele făcute au înspăimântat cetățenii din comună!

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Din cauza cererilor înregistrate de către persoanele păgubite a fost convocată Comisia de constatare si evaluare a pagubelor produse de speciile de faună de interes cinegetic animalelor domestice. Vocea celor afectați trebuie auzită și să conteze în luarea deciziilor și găsirea unor soluții urgente!”, spune primarul Nicolae Dinică.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • dbdb spune:

    ce vina au ursii ca niste cretini de oameni le au invadat habitatul ?

  • Adrian spune:

    Da voi astia care comentati ca oamenii sunt cretini ca le au invadat teritoriul, locuiti cumva, in cer? Locul unde tu locuiesti n a fost candva salbatic, sau acolo nu se pune ca a fost mai demult??

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90