930×122 CAPRA 5

curent

Lovitură pentru consumatorii casnici! Se scumpește curentul!

Enel scumpeşte cu 21% preţul energiei electrice, chiar şi pentru cei aflaţi deja în piaţa concurenţială!

Citiți și: Cinci zile de pană de curent! Bănci, cabinete, spații comerciale și clienți afectați

Enel Energie Muntenia SA a trimis recent o serie de notificări clienţilor săi, consumatori casnici, prin care îi informează asupra preţurilor energiei electrice practicate din toamna acestui an, fără să le spună însă în mod clar că este de fapt o creştere de preţ.

Potrivit notificării remise clienţilor, începând cu luna septembrie, preţul energiei electrice este de 0,394 lei/kwh, faţă de 0,325 lei/kwh cât este în contractul încheiat în anul 2020, preţul abonamentului fiind acelaşi, respectiv 0,6 lei/zi.

Citiți și: Preț de groază la curentul electric!

Deşi pare infimă, fiind vorba de numai 7 bani, această creştere a preţului pentru fiecare kwh este de peste 21%, preţul de aproape 0,4 lei/kwh referindu-se doar la preţul energiei electrice, la care se pot adăuga accize, taxer şi componente reglementate, după cum le numeşte chiar compania.

Foto descriptiv: Libertatea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90