930 x122 grota rece

elevi

Lovitură pentru profesori! Nu vor mai putea face meditații cu unii elevi

Profesorii, arși la buzunar! Nu vor mai putea face meditații cu elevii de la propriile clase.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că profesorii nu vor mai avea voie să facă meditații cu elevii din clasele la care predau, conform dcnews.ro.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Poți să faci în școală cu elevii tăi sub formă de recuperare. Dacă vrei să faci în regim privat, poți să faci, dar nu cu elevii de la clasă”, a explicat Sorin Cîmpeanu pentru DCNews.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a publicat la sfârșitul lunii aprilie ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute din meditații acordate în particular de persoanele fizice.

Printre obligațiile menționate sunt declararea veniturilor, depunerea formularelor prevăzute de lege în termenul stabilit și deținerea unei case de marcat.

Profesorii care dau meditații pe bani trebuie să se autorizeze la Registrul Comerțului, apoi să depună la organul fiscal Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) până la data de 25 mai.

Sursă: dcnews.ro

Foto principal: descriptiv

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90