New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

LUCRĂRI PE O STRADĂ DIN ȘTEFĂNEȘTI

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează că în perioada 19.04.2016 – 30.06.2016 pe strada Cavalerului (drumul judeţean 741) din oraşul Ştefăneşti se vor face lucrări de execuţie la o conductă de aducţiune de apă (cu diametrul DN 315 mm) pe o lungime de aproximativ 540 de metri şi la o conductă de canalizare (cu diametrul DN 250 mm) pe o lungime de circa 1.450 de metri.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Aceste lucrări se vor executa în carosabil, pe banda dreaptă a străzii, pe sensul DN 7 – Coasta Câmpului, prin săpătură deschisă, urmând ca după finalizarea investiţiei zona afectată să fie readusă la starea iniţială, anunță societatea.

„Lucrările se vor executa strict după normele şi normativele în vigoare, acordându-se o atenţie deosebită măsurilor de avertizare şi semnalizare atât pe timp de zi, cât şi noaptea. Deşi lucrările vor avea loc pe banda dreaptă a străzii Cavalerului, pe care accesul va fi parţial restricţionat, circulaţia rutieră va fi posibilă pe toată durata execuţiei, după asigurarea tuturor măsurilor de avertizare şi semnalizare în zona şantierului.”, anunță Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Mai precizăm că lucrările se vor executa în cadrul Contractului CL6 „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localitatea Ştefăneşti parţial“, parte a proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş“, finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu – Axa Prioritară I.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3