Donaris 930 x 122

adp

MĂCEL PE BULEVARDUL EROILOR – CE SPUNE ȘEFUL ADP

Tăierea teilor de pe bulevardul Eroilor, de la intersecţia cu strada Egalităţii şi până la intersecţia cu strada Teilor (pe sensul de coborâre pe dreapta) pentru amenajarea de parcări, a provocat revoltă. Având informații că măcelul va continua pe întreg bulevardul, piteștenii care locuiesc în zonă au cerut Primăriei să stopeze acțiunea.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Poate ca urmare a revoltei piteștenilor din zonă, dar și a articolelor critice din presă (ePitești fiind prima publicație care a atras atenția asupra măcelului), Primăria a făcut pasul înapoi: nu va mai tăia niciun tei de pe bulevardul Eroilor.

Cel puțin așa spune Mircea Braniște, directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești, chestionat de noi asupra subiectului. Mai mult decât atât, Braniște afirmă că astăzi în zona „calamitată” va începe plantarea de noi tei. Potrivit sursei citate, plantările ar urma să se facă în micile scuaruri care vor delimita locurile de parcare.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Detalii despre măcelul de pe bulevardul Eroilor, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/macel-pe-bulevardul-eroilor/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90