930 x122 grota rece

atentate

MAE: DOI ROMÂNI AU MURIT ÎN ATENTATELE DIN PARIS

Din păcate, în atentatele teroriste de aseară din Paris au murit și români.

Citiți și: Bani pentru milioane de români. Intră sumele pe card

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Ministerul Afacerilor Externe. Informația este confirmată de autoritățile franceze.

Potrivit MAE, este vorba de doi români. Cel puțin deocamdată, Ministerul Afacerilor Externe nu oferă alte detalii.

Citiți și: Bebeluși morți în Argeș!

UPDATE 1: Conform adevarul.ro, cei doi sunt un bărbat și o femeie care formau un cuplu și care erau stabiliți de o perioadă de timp în Paris. Împreună ar avea doi copii, o fată și un băiat. El ar fi fost originar din Tulcea, iar ea, din Baia Mare. Cei doi tineri (se pare că unul de 28 de ani, iar celălalt de 32 de ani) s-ar fi aflat la o petrecere în barul atacat de teroriştii sinucigaşi. Cunoscuţii spun că au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul era acasă, cu bunica din partea mamei, mai scrie adevarul.ro.

Mai precizăm că încă un cetățean român, conform MAE, o femeie, a fost ușor rănită în atentate. În cursul nopții a primit îngrijiri medicale la un spital, iar dimineața a fost externată.

UPDATE 2: MAE a informat sâmbătă seara că încă un cetăţean român a suferit „răni uşoare” în atentatele de la Paris, fiind în prezent internat într-un spital din capitala Franţei, iar misiunea diplomatică se află în legătură cu familia acestuia. Potrivit MAE, cetăţeanul român „a suferit răni uşoare” (Sursa UPDATE 2: Mediafax). (Foto: realitatea.net)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90