New Profesional Consult 930 x 122

covid

UN NOU FOCAR ÎN ARGEŞ, DUPĂ CE MAI MULŢI POLIŢIŞTI S-AU INFECTAT CU COVID-19

Penitenciarul Mioveni informează că în intervalul 06.11.2020 – 07.11.2020 au fost înregistrate 5 cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov-2 în rândul personalului Penitenciarului Mioveni.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

Dintre cei 5 polițiști de penitenciare, 4 își exercitau atribuțiile în sectorul administrativ, iar unul in sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. Verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existența unor simptome specifice COVID – 19 la nivelul populației carcerale.

„Administrația Penitenciarului Mioveni aplică îndrumările Direcției de Sănătate Publică Argeș și promovează conduita de prevenție stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgență, continuând implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate și triajul epidemiologic al polițiștilor de penitenciare, atât la intrarea, cât și la ieșirea din serviciu, conform planificărilor. În prezent se efectuează ancheta epidemiologică, activitatea penitenciarului desfășurându-se în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ.”, precizează instituția.

Citiți și: Valul 5: Care va fi evoluția cazurilor în rândul copiilor

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441