New Profesional Consult 930 x 122

craiova

Mâine se deschide un drum important! Șoferii vor face economie de timp și carburanți!

Mâine se deschide un drum important! Șoferii vor face economie de timp și carburanți!

Citiți și: Un nou drum între două județe extrem de importante!

Deschiderea traficului pe următorul tronson al Drumului Expres DEx12 Craiova – Pitești, porțiunea de peste 20 de kilometri care va ocoli Slatina, va avea loc joi dimineață, după ce recepția lucrărilor a fost realizată miercuri după-amiază de către reprezentanții CNAIR, anunță Asociația Pro Infrastructura.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Odată deschisă circulația pe 28 iulie pe lotul Piatra Olt – Slatina, tot tronsonul 2 al Drumului Expres DEx 12 Craiova – Pitești va fi utilizabil, pe toți cei aproape 40 de kilometri ai săi, după ce în aprilie fusese deschis traficul pe primul lot care ocolea Balșul, marcând atunci practic deschiderea primilor kilometri veritabili de drum expres din România.

„(…) sunt primii kilometri de drum expres veritabil din România și sunt o gură de oxigen atât pentru șoferii aflați în tranzit care economisesc cel puțin o oră, cât mai ales pentru locuitorii celor două orașe”, notează Asociația Pro Infrastructura.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90