EcoMoto 930×122

gavana

MARE BĂTAIE DE JOC ÎN GĂVANA

Mare bătaie de joc în Găvana. RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa de Internet şi de televiziune din județul Argeş, a început lucrări de îngropare a reţelelor de transmisie a datelor, conform normelor europene.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Problema este că, în anumite zone, lucrările se fac în bătaie de joc. Este cazul pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din cartierul piteșean Găvana, arteră de circulaţie care a fost asfaltată de curând după ce s-a lucrat la reţelele de apă şi canal.

Pe lângă faptul că se sparge strada abia asfaltată, muncitorii nici nu aduc la starea iniţială carosabilul. În urma lucrărilor, în zona capătului de linie de autobuz (piaţă) s-a format un şanţ uriaş, pe ambele sensuri de circulaţie, care a fost acoperit doar cu nisip, nisip luat de apa ploilor din ultimele zile.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Şoferii care circulă pe această stradă se expun astfel riscului producerii de accidente. Conducătorii auto solicită să se ia măsuri, deoarece şanţul este uneori plin cu apă şi nu poate fi observat de către cei aflaţi în trafic. Primărie ce păzește? Nu are oameni de teren care să inspecteze lucrările de pe domeniul public? Amenzi nu se dau?

Zilele trecute, pe bulevardul Frații Golești, utilaje ale firmei care face lucrări similare în zona respectivă pentru RCS&RDS au fost filmate circulând pe contrasens (subiectul pe larg și imagini, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90