930×122 CAPRA 5

bon fiscal

MĂRȚIȘOR FISCAL DE 1 MARTIE: IATĂ CE VEȚI GĂSI PE MESE ÎN BARURI ȘI CLUBURI!

Restaurantele, barurile şi cluburile vor afișa pe meniu anunţul tip formulat de Ministerul Finanţelor despre obligaţia de a primi bon fiscal sau îl vor pune la dispoziţia clienţilor la fiecare masă, astfel încât clienții să-l poată citi permanent, informează Mediafax, citând un proiect în acest sens al Ministerului Finanțelor Publice.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Obligația afișării anunțului va intra în vigoare pe 1 martie. Ceilalți operatori economici care utilizează aparate de marcat electronice fiscale vor afișa anunțul tot la loc vizibil, dar pe locul de amplasare a casei de marcat.

Anunțul pe care îl veți găsi de la 1 martie pe mese în restaurante, baruri și cluburi va purta sigla Ministerului Finanțelor și va avea următorul conținut: „Dacă nu primiţi bon fiscal, aveţi obligaţia să-l solicitaţi. În cazul unui refuz aveţi dreptul de a beneficia de bunul achiziţionat sau de serviciul prestat fără plata contravalorii acestuia. Solicitaţi şi păstraţi bonurile fiscale pentru a putea participa la extragerile lunare şi ocazionale ale loteriei bonurilor fiscale. Este interzisă înmânarea către client a altui document, care atestă plata contravalorii bunurilor sau serviciilor prestate, decât bonul fiscal. Pentru a semnala nerespectarea obligaţiilor legale ale operatorilor economici puteţi apela gratuit, non-stop, serviciul TelVerde al Ministerului Finanţelor Publice 0800.800.085″.

Citiți și: Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3