Donaris 930 x 122

dna

MĂRTURIE ȘOCANTĂ DE LA SPITALUL FUNDENI: „PENDIUC, DE NERECUNOSCUT”

În ultima vreme au circulat foarte multe zvonuri privind starea de sănătate a primarului suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Potrivit unor surse demne de încredere, situaţia medicală a lui Pendiuc ar fi, într-adevăr, mai mult decât delicată. Informaţiile ne-au fost furnizate, sub puterea anonimatului, de mama unui cadru medical de la Spitalul Fundeni, acolo unde a fost tratat primarul.

„Starea sa de sănătate este precară. A fost operat, într-adevăr, problemele oncologice fiind reale. Şi cele cardiace la fel. Aproape că nu îl mai recunoşti pe primar! Se vede că suportă greu detenţia.”, ne-a spus sursa citată.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Amintim că Tudor Pendiuc se află în arest preventiv în dosarul „Publitrans”, fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și în formă continuată. Dosarul a ajuns deja la instanţa de judecată, dar primarul, spre deosebire de ceilalţi inculpaţi, printre care şi fiica lui cea mare, Emanuela, şi trei oameni de afaceri argeşeni, a rămas după gratii.

Detalii despre dosar, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/lotul-pendiuc-trimis-judecata-de-dna/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Daca ramanea afara sa ne jupoaie pe noi si s-o „polenizeze” pe carmencita era sanatos tun! Ar trebui sa adauge astia ca si racoarea dauneaza grav sanatatii…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3