NOR CURIER 930X122

curent

„MASCAȚII” AU DAT IAMA ÎN HOȚII DE CURENT

Polițiștii argeșeni și reprezentanții societății furnizoare au început anul în forță din punct de vedere al controalelor în teren la hoții de curent electric. Cea mai recentă razie în acest sens a fost organizată în comuna Rătești, la ea participând și „mascații” de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Citiți și: Cinci zile de pană de curent! Bănci, cabinete, spații comerciale și clienți afectați

Cu această ocazie, au fost depistate 6 persoane care, prin folosirea de instalaţii clandestine, sustrăgeau energie electrică din reţeaua naţională.

Pe numele fiecăruia dintre cei șase a fost întocmit dosar de cercetare penală. Infracțiunea de care sunt acuzați este pedepsită cu pușcărie de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

De la începutul anului și până acum astfel de razii au avut loc și în comuna Hârsești și municipiul Câmpulung Muscel: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/sapte-hoti-de-curent-electric-intr-o-comuna-argeseana/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/risca-puscaria-3-campulungeni-prinsi-ca-furau-curent-electric/. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90